2018-06-12 10:57:26• hírek • Közlemény

Az MD academy csapata vitte el a diáknapok fődíját

Sikerrel zárult a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés által június 7-10 között megszervezett Szatmári Diáknapok rendezvénysorozat.

A középiskolás diákokból álló tíz csapat különböző ügyességi, kreatív és sportversenyeken mérhették össze tudásukat. A feladatok során a résztvevők nemcsak rátermettségüket tudták bizonyítani, de a csapatszellem jegyében bebizonyították azt is, hogy nagyon jól tudnak együttműködni a közös játékok során.

VIBE fesztiválbelépőt nyert az első helyezett
A tíz csapat közül dobogós helyen végzett a Nekünk mindegy csapata, másodikok lettek a Koczák, míg a diáknapok győztese – az összesített  ontszámok alapján – az MD academy nevet viselő csapat lett, akik egy négynapos fesztiválon vehetnek részt Marosvásárhelyen. Külön kiemelendő, hogy a sok-sok feladat közül a slam poetry, a shout, a city tour és a fotómaraton vetélkedőkön a Hámcsey teljesített a legjobban, de minden csapatnak jár a  dicséret, hiszen nagyon ügyesek voltak a versenyeken.
 
A szervezők ezúton is szeretnének gratulálni és köszönetet mondani, minden résztvevő csapatnak, őket jövőre is várják vissza a diáknapokra, míg a több mint 40 önkéntes fiatal kitartó munkájáért is köszönet jár, hiszen ők a szervezésből és a játékok irányításából vették ki a részüket.
 
A Szatmári Diáknapokat vasárnap este díjátadó és ESSEMM koncertje zárta az újközpontban, remek hangulatban, több száz fiatal részvételével. Jövőre pedig újra lesznek  diáknapok még több meglepetéssel színesítve.
 
Az eseményt támogatja a Bethlen Gábor Alap, a Communitas Alapítvány, az RMDSZ, Szatmárnémeti Városi Tanácsa, a G.M. Zamfirescu Művelődési Központ, valmint a Szatmár Megyei Tanács (Consiliul Județean Satu Mare).





 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: