2012-01-31 15:27:29• hírek • Szatmar.ro

Az Interből erősített a Milan

MAssimo Allegri mester sérülés miatt hosszabb-rövidebb időre nem számíthat Gennaro Gattuso, Mathieu Flamini, Alberto Aquilani, Kevin-Princ Boateng és Alexander Merkel szolgálataira sem, ezért a Milan kedden bejelentette: leigazolta Muntarit.

A 27 éves Sulleyman Ali Muntari a városi rivális Intert hagyja el a vörös-ördögök kedvéért - nyárig kölcsönben, azt követően pedig végleg.

A 67-szeres ghánai válogatott Muntari, aki jelenleg az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel hazája válogatottjával, elnyűhetetlen játékával és kezelhetetlen viselkedésével hívta fel eddig magára a figyelmet. Olaszországban az Inter mellett játszott az Udinesében is, de megfordult az angol Portsmouth és Sunderland csapataiban is.

A SerieA-ban 191 meccsen 14, a Premier League-ben 38 bajnokin 4-szer volt eredményes. Legjobb periódusát José Mourinho kezei alatt élte.

Mivel korábban összerúgta a port az Inter vezetőivel, így az idei szezonban nem lépett pályára a Bajnokok Ligájában, minek következtében ezt megteheti a MIlan színeiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: