2011-10-05 17:35:23• hírek • Póti Orsolya

Az Idősek Napját ünnepelték a környezetvédők

Immár negyedik alkalommal rendezte meg az Idősek Napját a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség. Október 5-én az ügynökség munkatársai tizenkilenc nyugdíjas, egykori kollégával látogattak kis a szamosdobi szeméttelepre.

Tíz évvel ezelőtt rendezte meg első alkalommal az ENSZ az Idősek világnapját, azóta pedig számos intézményben hagyománnyá vált. A Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség úgy döntött, hogy ez alkalomból az egykori kollégáknak egy, a szamosdobi szeméttelepre való látogatással kedveznek, ugyanis sokan még nem jártak ott.

Békessy Erzsébet, a Környezetvédelmi Ügynökség vezetője úgy véli, hogy ha valaki még nyugdíjba megy, nem jelenti azt, hogy ezzel véget is ér a hivatása, hiszen sok esetben hasznosabbnak bizonyulnak az idősek tapasztalatai.

A helyszínen Bura Angéla projektmenedzser tartott előadást az ügynökség egykori és jelenlegi munkatársainak. A szakember beszélt a szemétlerakó működéséről és annak környezetvédelmi hasznosságáról. A látogatás után a Szamosdobi Polgármesteri Hivatal jóvoltából szeretetvendégségben volt részük az ügynökség munkatársainak.

„Ez az esemény immár hagyománnyá vált a megyei környezetvédelmi ügynökségnél, ezért továbbra is minden évben megszerveznénk" - nyilatkozta Békessy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: