2018-06-11 07:34:06• hírek • közlemény

Az Északi Színház büféjét szavazták meg az évad legjobb színházi büféjének

A jelenleg is zajló POSZT – Pécsi Országos Színházi Találkozó kapcsán minden évben szerveznek színházmarketing-konferenciát, illetve egy olyan  színházmarketing versenyt, melyen a résztvevő teátrumok szavazatai döntenek.

A Színházat vegyenek versenyen idén a Harag György Társulat több témakörben is versenyzett. Az évad legjobb színházi plakátjának az Én, Károli Gáspár című Burus Botond által készített grafikát jelölte a társulat, az évad legjobb trailere versenyben pedig a Bernarda Alba háza című előadáshoz készített videoajánlót, amelyet Frumen Gergő színész rendezett.
 
Az évad legjobb színházi büféje versenyben is részt vett a társulat a Grandstandról Süveg Károly által készített videóval. A felvétel, illetve az ahhoz fűzött leírás pedig sikert hozott: a szavazók többségének ez a büfé nyerte el a tetszését. "Az Északi Színház büféje, a Grandstand nem csak egyszerű találkozóhely, egy jó kávé vagy egy hideg sör, vagy a városban csak itt kapható italkülönlegességek elfogyasztásának helye. Az idők folyamán kulturális csomóponttá vált, ahol könyvbemutatókat, workshopokat, szakmai beszélgetéseket, értelmiségi kerekasztalokat és felolvasó-színházi előadásokat is tart a Harag György Társulat. Állandó helyszíne a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemmel és a Látó Szépirodalmi Folyóirattal közös Havi Dráma SzatmárON program eseményeinek" – ezzel a szöveggel pályázott a társulat a legjobb büfé címre.
 
A pályázati video ezen a linken tekinthető meg:
https://www.youtube.com/watch?v=fkHkQ6J5ZI8
A színházmarketing verseny díjazotjainak a listája itt érhető el:
https://szinhazbamentem.hu/szinhazatvegyenek/2018-as_nyertesek.html
Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: