2010-05-13 15:56:22• hírek • Szatmár.ro

Az Edda kapta a legtöbb szavazatot

A tavalyi évben a PMN szervezői a Szatmár.ro olvasói segítségével választották ki az előadót, amelyik a rendezvény zárókoncertjén fellépett. A szervezők idén is felkérték a Szatmár.ro-t, derítsük ki: kit látnának szívesen a rendezvény sztárvendégeként.

A Szatmár.ro látogatói pedig nem voltak restek, és szavaztak, sőt, e-maileket küldtek szerkesztőségünkbe újabb előadókat ajánlva. A szavazás eredménye szerint a legnagyobb érdeklődés az Edda koncertjét övezné, annak ellenére, hogy Pataki Attila és csapata már többször járt Szatmár megyében, a rajongók még most is visszavárják őket. A miskolci zenekarra közel ezer szavazat érkezett.

Második helyen végzett a Quimby, az alternatív rockzenekart pedig a gyulafirátóti repper, Sub Bass Monster követi a sorban. Jól szerepelt a szavazáson továbbá Horváth Charlie és Marót Viki is, a Nova Kultúrzenekarral.

Olvasóinknak lehetőségük volt arra, hogy maguk is ajánljanak zenekarokat előadókat. A fiatalabb korosztályból volt aki lemezlovast látott volna szívesen, mások a Kárpátiát nézték volna meg élőben, ám a legnagyobb népszerűségnek egy RTL Klubos csillag, a Csillag születik című tehetségkutatót megnyerő Tabáni István örvendett.

A Partiumi Magyar Napok szervezőinek most már nincs más dolguk, csak megkeresni a szatmáriak kedvenceit, időpontot és árat egyeztetni velük. Stier Pétert, a PMN fő szervezőjét folyamatosan tájékoztattuk a szavazás alakulásáról, így már fel is vették a kapcsolatot néhány zenekarral. A sztárvendég kiléte már csak attól függ, hogy ráérnek-e a koncert időpontjában, illetve hogy olyan árat kérnek-e, amelyet a szervezők meg tudnak fizetni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: