2008-06-30 00:12:41• hírek • Szatmar.ro

Keddenként várják majd a lakosokat

 Kitűzték a fogadóórák időpontját a Szatmár Megyei Tanácsnál.

Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke július 1-től kezdődően fogadóórát tart a Szatmár megyei lakosok problémáinak feltérképezése érdekében. A fogadóórákra kéthetente, kedden kerül sor, 10,00-12,00 óra között a Szatmár Megyei Tanács elnökének irodájában.

 


 

A fogadóórán részt venni kívánók a Szatmár Megyei Tanács iktatóhivatalában iratkozhatnak fel. A megyei elnökkel megtárgyalni kívánt problémákat itt munkanapokon Szatmár Megyei Tanács tájékoztatásért és közönségkapcsolatokért felelős osztályának egy alkalmazottja feljegyzi, majd a legrövidebb időn belül eljuttatja a megyei vezetésnek.

„Azért választottuk a keddi napot a fogadóórák időpontjául, mivel ezen a napon a Szatmár Megyei Prefektúra is fogadóórát tart. Így a megyei lakosok mindkét intézménnyel egy napon vehetik fel a kapcsolatot, főleg vidékről érkezett szatmáriak esetében így nem szükséges kétszer beutazni a megyeszékhelyre. Személyszerint igyekszem minél fogékonyabb lenni a majdan elénk tárt problémákra, és az intézmény lehetőségeihez mérten megoldásokat találni a gondokra"-mondta el a fogadóórákkal kapcsolatban Csehi Árpád, a Szatmár Megyei tanács elnöke.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: