2015-05-14 16:51:04• hírek • Kocsis Zoltán

Az E.ON is vizsgálja a gyilkos gödröt

Eljárást indított az E.ON gázszolgáltató annak megvizsgálására, hogy szabályszerűen volt-e biztosítva az a gödör, amely szerda hajnalban egy férfi életét követelte. A csütörtökön kiadott közleményben ugyanakkor a cég igyekszik elhárítani magáról a felelősséget, az alvállalkozóra mutogatva.

Közleményében a német cég először leszögezi, hogy a gödört a gázvezeték felújítási munkálatai miatt ásták ki. A munkálatokat azonban nem közvetlenül ők, hanem a pályázatot megnyerő Saminstal SRL végzi. Ennek megfelelően az alvállalkozó felelőssége mindenféle biztonsági előírás betartása.

Az E.ON kijelentette továbbá, belső vizsgálatot indít el annak érdekében, hogy megállapíthassák: az érintett cég betartott-e minden biztonsági előírást. A cég igyekszik továbbá biztosítani a hatóságokat, hogy kész minden részletbe menően együttműködni a vizsgálatok során.

Amint arról szerdán beszámoltunk, hajnalban egy kerékpáros esett a Decebal-híd alatt lévő munkaaknában. Olyan szerencsétlenül esett bele, hogy életét vesztette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: