2020-02-28 14:05:58• hírek • Bede Emőke

Az Avram Iancu Általános Iskolával ismerkedhettek a leendő előkészítősök

Annak ellenére, hogy a szatmári Avram Iancu Általános Iskoláról, s kifejezetten annak magyar tagozatáról kevesebbszer esik szó, mint más tanintézményekről, ebben a suliban is zajlik ám az élet. Február 26-án például nyílt napot szerveztek, melynek során a leendő előkészítősök és szüleik az iskola ajánlatával ismerkedhettek meg.

A jó hangulatban telt tevékenységek során a gyerekek és kísérőik megismerkedhettek az iskola lelkes tanítónőivel, kik fiatalos lendülettel vágnak neki minden tanévnek. A szerdai nyílt napon az apróságok azonban nem csak a tancikkal barátkozhattak össze, hanem az épületet is bebarangolhatták, a foglalkozások által pedig belekóstolhattak mindabba, amivel az előkészítő várja őket. Ezzel párhuzamosan a szülők az iskola vezetőségével találkozhattak, illetve feltehették az oktatással kapcsolatos kérdéseiket is.
 

Az Avram Iancu Általános Iskola magyar tagozata tehát a következő tanévben is várja a gyerekeket. További információkért érdemes személyesen felkeresni az iskolát a Muncii sugárút 19. szám alatt, de hívni is lehet őket a 0361 402 475-ös telefonszámon.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: