2019-11-22 16:21:11• hírek • Bede Emőke

Az Autonet és a Wagen International d.o.o. együtt folytatják tovább

Az Autonet Import kft. többségi részesedést szerzett a szerbiai Wagen International d.o.o. cégben. Az alapító és a menedzseri csapat továbbra is aktív marad, tevékenységüket változatlan munkakörben folytathatják majd – adta hírül novermber 22-én a csoport.

A Wagen International d.o.o. (Wint) Szerbia piacvezető autós háttéripari cége, neve egyet jelent a minőséggel és a bizalommal. A Wint 15 fiókjának közel 300 alkalmazottja az autós műhelyeket első osztályú beszállítók termékeivel látja el. A cél világos: megerősíteni a Wint piacvezető pozícióját az országban, mi több, az ügyfelek érdekében szeretnék bővíteni a szolgáltatások palettáját is. Maga a cég ugyanakkor továbbra is a Wint név alatt fog működni, illetve az alapítóként megismert Milan Rajic is a cég részvényese marad, és a menedzseri csapattal továbbra is a Wint fejlesztésén fognak munkálkodni. 


Az SAG/Autonet csoportról: A több mint 900 millió svájci frank pénzforgalmat lebonyolító csoport egyike a legnagyobb európai autóalkatrész-beszállítóknak. Az SAG katalógusában több mint 800 ezer termék, raktárában pedig kb. 370 ezer termék szerepel, így a Swiss Automotive Group Svájcban és Romániában piacvezető, Ausztriáiban harmadik helyen áll, de erős jelenléte ismert Belgiumban, Olaszországban, Portugáliában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Magyarországon is. A csoport több mint 200 fiókot és 1 000 kiszállító járművet mondhat magáénak. A csere- és karbantartási alkatrészek mellett foglalkoznak még kenőanyagokkal, kemikáliákkal, autós kiegészítőkkel és szervizfelszerelésekkel is. Az SAG/Autonet csoport több mint 3 200 alkalmazottat foglalkoztat.


A Wagen International d.o.o.-ról: A Wint Szerbia piacvezető autós háttéripari cége, melynek éves pénzforgalma meghaladja a 40 millió eurót. A cég katalógusában több mint 200 ezer termék szerepel, s annak érdekében, hogy a szerb járásokat a legnagyobb hatékonysággal kiszolgálhassák, minden járás saját elosztóközponttal rendelkezik. A Wint flottája több min 50 járművének köszönhetően naponta 1500 kiszállítási pontot ér el. A cég portfóliójában az autóalkatrészek mellett megtaláljuk még a kenőanyagokat, a különféle kemikáliákat, autós kiegészítőket és a szervizfelszereléseket. A cég kb. 300 személynek biztosít munkahelyet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: