2018-03-24 12:13:32• hírek • Bede Emőke

Tojásfestéssel és kosárfonással hangolódtak a húsvétra az Autonet munkatársai

Péntek délután megannyi izgatott gyerkőc topogott az Autonet székhelyének előterében, ugyanis a cégcsoport minden munkatársa és családjaik egy igazi húsvétváró ünnepségre voltak hivatalosak.

Az Aranykapu Kulturális Egyesület segítségével lezajló délutánon több tucat szülő és gyerek vett részt, mindannyian együtt készültek a közelgő ünnepre. A felállított asztaloknál különféle kézműves termékek készítését lehetett elsajátítani: népszerű volt a kosárfonás és a tradicionális színezőanyagok segítségével történő tojásfestés is. A foglalkozások között kicsik és nagyok egyformán megtalálták azt, amihez leginkább tehetségük van.
 

Arról, hogy ne csak a tojások legyenek díszesre festve, több arcfestő leányzó gondoskodott, akik a magyar népi kultúra hagyományos motívumait jelenítették meg az apróságok arcán. Még a legfiatalabb kislányok is türelmesen vártak, hisz tudták, a türelem itt most valóban rózsát terem.
 

Az este nem telhetett el egy kis finomság nélkül, így egy másik asztalnál házi csokitojásokat lehetett készíteni, melyeket aztán mutatós csomagolásba bújtattak, így akár otthon is el lehetett velük büszkélkedni. Csakúgy, mint az összes elkészült termékkel, hiszen mindenki hazavihette az alkotásait. Ha valaki kellőképpen ügyes és szorgalmas volt, akkor akár egy egész húsvéti kosarat is összeállíthatott a több órás délutáni húsvétváró során. Bár a tavasz egyelőre csak kacsingat felénk, az bizonyos, hogy az Autonet cégcsoport munkatársai egyedi dekorációval várhatják a kikeletet.

 

Autonet Húsvétváró Ünnepség

Jó hangulat és családias légkör jellemezte idén is az Autonet Húsvétvárót. Részletek hamarosan a Szatmár.ro-n

Közzétette: Szatmar.ro – 2018. március 23.

 

 







 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: