2017-12-09 17:36:46• hírek • Szatmár.ro

Családias hangulat és jókedv az Autonet Mikulás- és Karácsonyváró Ünnepségén

Igazi ünnepi hangulat jellemezte az Autonet cégcsoport munkatársai számára megszervezett, immár 11.  Mikulás- és Karácsonyváró Ünnepséget.

 

Ismét gyerekekkel és szülőkkel népesült be az Autonet szatmárnémeti székhelye. Ahogy az előző tíz évben, idén is nagy érdeklődés, családias hangulat és jókedv övezte a Mikulás- és Karácsonyváró Ünnepséget. A vállalat munkatársai számára megszervezett rendezvényen számos játék és kézműves foglalkozás várta a gyerekeket, készíthettek például fenyőfadíszeket, asztali díszeket, vagy mandarinból hóembert, sőt, még a szaloncukor-készítésbe is belekóstolhattak a gyerekek és persze a szülők. 

 

Az előtérben felállított fenyőfára így szép lassan felkerültek a saját kezüleg elkészített díszek, szaloncukrok. Ugyanitt az elmúlt évek ünnepségeiről készült fotókat is visszanézhették a résztvevők.

 

A gyerekeknek és felnőtteknek is önfeledt szórakozást biztosító ünnepvárón természetesen megjelent a sokak által nagyon várt vendég is, a Mikulás, aki gondoskodott arról, hogy minden gyerek ajándékkal térhessen haza. Távozáskor még azt is megsúgta, jövőre is meglátogatja a népes Autonet-családot. 

 

 

Autonet Mikulásváró ünnepség

A Mikulás is megérkezett az Autonet ünnepváró rendezvényére. Részletek és galéria hamarosan a Szatmár.ro-n.

Közzétette: Szatmar.ro – 2017. december 9.
Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: