2009-10-06 14:24:52• hírek • (x)

Az Auto Perfectnél mindent megtalál

Murphy már jó ideje megmondta: ami elromolhat, az el is romlik. Így van ez az autókkal is, bármennyire drága vagy biztonságos autót vásárolunk, az előbb utóbb elromlik. De nem kell félni! Szatmárnémetiben az Auto Perfect cég a segítségünkre siet, hiszen nem csak a különböző gyári vagy utángyártott autóalkatrészek forgalmazásával foglalkoznak, hanem az ott dolgozó szakemberek tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket. Ráadásul az autósoknak már nem kell átmenniük Magyarországra az olcsóbb alkatrészek reményében, hiszen a bolt az árakat forintban közli és a napi árfolyam szerint számolják át őket.

Az Auto Perfect kft. a tavalyi évben, 2008-ban alakult, a Magyarországon széles körben ismert és elismert Szalka Autó testvércégeként. Az Aurel Vlaicu utca 74/A alatt található szaküzletük megnyitása óta könnyítik meg a szatmári autósok életét, hiszen kimondottan Audi, VW, Seat, Škoda, Opel típusú személygépkocsikhoz forgalmaznak gyári és utángyártott alkatrészeket, de egyéb autómárkákhoz is 24 órán belül bármilyen alkatrészt be tudnak szerezni. Sőt! Utóbbi esetben az egy napos várakozásért a vásárlót 10 százalékos árengedményben részesítik. Egyébként fontos tudni: az általuk forgalmazott termékek minősége garantált, hiszen a gyári alkatrészeket Németországból, az utángyártottakat Angliából, Spanyolországból és Franciaországból hozzák.

Kedvezmények - szinte mindenkinek

Az Auto Perfect boltban vásárolni igencsak megéri, hiszen a szaküzletben számos engedményre lehet számítani. Tíz százalékos engedményekre számíthatnak a taxisok, a vezetés-oktatók,autószereléssel, szervizeléssel foglalkozó cégek, autószerelők, törzsvásárlói kedvezményt kapnak a viszonteladó autó-alkatrészes üzleteknek is. Az Auto Perfect elsősorban a cégeknek is kedvez azzal, hogy flottakedvezményt ad, amennyiben valaki több autóhoz is vásárol tőlük alkatrészeket.

Mi a kínálat?

A gyári és utángyártott autóalkatrészek mellett az Auto Perfect boltban beszerezhetők az autós szakemberek körében már nagy bizalomra szert tett gyártók termékei, például Meyle gömbcsuklók, nyomtávrúdfejek, vízszivattyúk, lengőkarok és teljesfém tartócsuklók, toronycsapágyak - hogy csak párat említsünk a bőséges kínálatból. Ugyancsak nagy népszerűségnek örvendenek, és megvásárolhatók a boltban Jopex, Pries és Topran termékek is. De ami leginkább felkeltheti az autósok figyelmét az az, hogy az Auto Perfectnél be lehet szerezni gyári Volkswagen vagy Audi olajokat is, amit a cég egyenesen a gyártóktól szerez be. A termékkínálatról azonban nem hiányoznak a Castrol, Mobil, Aral, Fuchs motorolajok sem. És hogy hova menjen az autós, akinek egyéb alkatrészekre, tartozékokra van szüksége? Természetesen számukra is az Auto perfect a jó választás, legyen szó vízegyenlítő tartályokról vagy szervó-tartályokról, vagy bármilyen egyéb alaptartozékokról.

Nyugati minőség, magyarországi árakon

Az utóbbi időben egyre gyakoribb jelenségnek számít, hogy az autósok Magyarországra mennek autóalkatrészekért, mert úgy gondolják, onnan olcsóbban, jobb minőségű alkatrészeket tudnak beszerezni. Ennek azonban vége! Az Auto Perfectnél a jó minőségű alkatrészek árát forintban közlik, és éppen a napi árfolyamon számolják át lejbe, így az autósok tényleg kedvező áron juthatnak hozzá a kívánt termékekhez. Ha pedig egy termék nincs épp a bolt polcán, az Auto Perfectes fiúk azonnal intézkednek és pár óra alatt beszerzik a szükséges árucikkeket, egyenesen Mátészalkáról. Ha pedig az autós tanácstalan, vagy éppen nem ért az alkatrészekhez, a boltban dolgozók akár telefonon is tanácsokkal vagy éppen ötletekkel szolgálnak neki, a 0361-881-223 telefonszámon, illetve a 0771-513-019 és 0771-513-011-es mobilszámon.


Autoperfect - autós szaküzlet Szatmárnémetiben

Autoperfect - autós szaküzlet Szatmárnémetiben

Autoperfect - autós szaküzlet Szatmárnémetiben

Autoperfect - autós szaküzlet Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: