2017-12-04 08:33:13• hírek • (x)

Az AutoAsnál mindent megtalálsz, amire az autódnak szüksége lehet

Beköszöntött a tél, leesett az első hó, fagyosak a nappalok és az éjszakák is. Úgy érzed, hogy a gépjárműved száz százalékosan fel van készítve a közelgő télre? Biztos vagy benne?

Ha csak egy kicsit is elbizonytalanodtál, akkor itt az ideje, hogy felkeresd az AutoAs boltját és szervizét a Closca sugárút 42. szám alatt!
 

Télen nagy gondot okozhat a meghibásodott akkumulátor. Kevesen gondolnak bele abba, hogy milyen kellemetlen lehet a hidegben ülni az autóban és várni a segítségre. Érdemes most betérni a Q-Service hálózathoz tartozó AutoAshoz, hiszen ingyenesen lemérik az akksi töltöttségét, de meg is veheted az újat, ha a régi már az utolsókat rúgja.
 

A választékban ott a Varta, a QWP, a Banner, és az Exide márka is. Nem szabad megfeledkezni a fagyálló folyadékról sem: az AutoAsnál annak a szintjét is lemérik, ha pedig baj van, a Dinamax és a Cartechnic márkák termékeiből lehet választani. Fontos a megfelelő fagyálló, hiszen annak hiánya, vagy gyenge minősége akár a motor komoly károsodásához is vezethet!
 

Kevesen gondolnak rá, de a tél közeledtével a verda felfüggesztését is meg kell nézetni - ugyanis ez nagyban befolyásolja a féktávolságot, ami pedig nagyon fontos a téli közlekedésnél. A jó hír az, hogy a szervizben díjmentesen megvizsgálják a felfüggesztés állapotát is. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos az ablakmosó-folyadék és az ablaktörlő állapotára és karbantartása – ezekre is van megoldás az AutoAsnál. És ha már ott jársz, vedd meg azokat az eszközöket is, amelyek segítenek a befagyott kulcslyukakat újra használhatóvá tenni!
 

Az autószerelés, autóalkatrészek és kiegészítők ászai Szatmárnémetiben, a Closca sugárút 42. szám alatt várnak. Ha pedig információkra lenne szükséged, hívd bátran a 0728-555-592-es vagy a 0261-806-026-os számot!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: