2016-02-25 01:03:08• hírek • Hirado.hu

Az emberelőny is kevés volt az Atleticónak Eindhovenben

Nem bírt egymással a PSV Eindhoven és az Atlético Madrid szerdán este a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, hollandiai mérkőzésén. A mérkőzés 0-0-ás döntetlennel ért véget. A másik találkozón a Manchester City 3-1-re nyert a Dinamo Kijev otthonában.

A hollandiai összecsapás 31. percében a PSV Eindhoven játékosai egymás után háromszor is kapura lőttek, de nem tudták bevenni Oblak hálóját. Az Atlético még azután sem tudta eldönteni a mérkőzést, hogy a hazaiak részéről Gaston Pereirót kiállították.

A 0-0-ás döntetlen után a spanyol csapat várhatja kedvezőbb helyzetből a visszavágót.

A Manchester City  Sergio Agüero és David Silva találatának köszönhetően a félidőben két góllal vezetett Kijevben, a hazaiak azonban szépíteni tudtak, és hajtottak is az egyenlítésért, de végül a vendégek Yaya Touré révén az utolsó percben pontot tettek a találkozóra, és vélhetően a párharcra is.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzések:

PSV Eindhoven (holland)-Atlético Madrid (spanyol) 0-0
kiállítva: Pereiro (68., PSV Eindhoven)

Dinamo Kijev (ukrán)-Manchester City (angol) 1-3 (0-2)
gól: Bujalszkij (59.), illetve Agüero (15.), Silva (40.), Touré (90.)

A visszavágókat március 15-én rendezik.

A nap folyamán rendeztek egy meccset az Európa Ligában is, ahol a Braga 2-1-es előnnyel fogadta a Siont. A svájciak hiába vezettek kétszer is a veterán görög gólvágó, Teofanisz Gekasz két góljával, a portugálok előbb Josué büntetőjével, majd a szerb Nikola Stojiljković góljával mindannyiszor kiegyenlítettek. A Sion csapatában Vanczák Vilmos végig a pályán volt, míg Mervó Bencét nem nevezték az Európa Ligába.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: