2013-06-18 14:24:40• hírek • Szatmár.ro

Az Aquastar látogatóinak fele más megyéből érkezik

Hétvégén telt házzal működik az aquapark, hét közben különböző programok is zajlanak az Aquastarban.

Nagy népszerűségnek örvend a szatmáriak körében megnyitása óta az aquapark, ám nem csak a szatmáriak élvezik Erdély legnagyobb ilyen típusú szórakoztató központját. Mint megtudtuk, hétvégénként a látogatók felét teszik ki a helyiek, vagy a Szatmár megyeiek - a többi vendég nagyrészt Máramaros, Bihar, Szilágy és Kolozs megyéből érkezik az Aquastarba.

Igazán nagy látogató-invázió hétvégén, szombaton és vasárnap van: a legutóbbi vasárnapon két órára be is zárta a kapuit az aquapark, ugyanis a látogatószám elérte a teljes kapacitást, azaz kétezer fő sütkérezett, szaunázott, napozott a Gorunului utcában található szórakoztató központban. Ennyi látogatóval még mindenki jól érezheti magát, nincs "hering-hangulat", az aquapark működtetőinek pedig az első és legfontosabb célja, hogy a vendégek jól érezzk magukat. Tekintettel a hétvégi nagy látogatószámra újabb kiszolgáló-pontokat fognak nyitni hétvégéig, hogy a kliensek minél könnyebben sörhöz, üdítőitalhoz, fagylalthoz vagy ételhez juthassanak.

Az aquaparkban tett látogatásunkkor azt is megtudtuk, hogy a vendégek leginkább a csúszdákért vannak oda - a szülőkkel csúszó legkisebbektől a nyolcvan éves vendégig mindenki kipróbálja ezeket. Ebben a hőségben meglepő, de a szaunák iránt is nagy a kereslet.

Aquastar aquapark

Hét közben is nagy a sürgés-forgás az aquaparkban: a vendégek mellett mostanság általános iskolás osztályok is látogatják az Aquastart. Az iskolai osztályoknak szánt kedvezményt kihasználva naponta 5-6 osztály múlatja itt együtt az időt, ily módon lezárva a tanévet. Délutánonként úszásoktatásra érkeznek sokan. Különböző korosztályokra osztva ismerkednek az úszással gyermekek és felnőttek egyaránt. Sőt, babaúszás is van az Aquastarban, Grózingerné Zsuzsa, a Mátészalkai Uszodában tevékenykedő edzővel ismerkedhetnek hetente egyszer - keddenként 11.30-tól - a babák a vízzel. Hétfőn 18 órai kezdettel is van babaúszás Paula Cosmaval.

A tervek szerint július hónapban napközi-tábor is lesz az Aquastarban, ahol a gyermekeknek különböző sport-tevékenységeket, játékokat is szerveznek, de az étkeztetésükről is gondoskodni fognak.

Mint megtudtuk, a nyári időszakban használt egésznapos jegyek mellett népszerűek az aquaparkban az esti, csökkentett árú jegyek is: a hét minden napján 19 és 21 óra között 15 lejes egységáras jeggyel lehet belépni az Aquastar területére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: