2007-12-15 17:31:25• hírek • István Löchli

120 képkockás videórögzítő telefon

 Az LG Mobile bemutatja az LG Viewty telefon másodpercenkénti 120 képkockás videórögzítő funkcióját
Az LG Viewty európai bevezetése óriási érdeklődést váltott ki az iparág képviselői és a vásárlók körében a készülék számos innovatív tulajdonságának köszönhetően. Az egyik ilyen kiemelkedő funkció a Viewty másodpercenkénti 120 képkockás, nagysebességű videórögzítője, amely gyorsaság és teljesítmény tekintetében felveszi a versenyt a digitális kamerákkal.

Az LG Viewty másodpercenkénti 120 képkockás videófelvevőjével még az extrém gyorsaságú mozdulatokat is rögzíthetjük, majd visszajátszhatjuk azokat lassítva, másodpercenkénti 15 képkockás sebességgel. A mindennapi történéseket így olyan formában élhetjük át, ahogy szabadszemmel sosem tapasztalhatnánk meg, legyen szó akár egy madár szárnycsapásairól, vagy egy villámlásról. A vásárlókban egyre nagyobb az igény házi videófelvételek készítésére, amelyre tökéletes megoldás az LG kutatói által kifejlesztett forradalmi, másodpercenkénti 120 képkockás rögzítésre képes videókamera. Az ultragyors sebességű fényképezés kiváló lehetőségeket kínál a szenvedélyes emberek számára, akik fokozott tempóban élik életüket. Nagysebességű videófelvevő funkciójával az LG Viewty másodpercenkénti 120 képkockás QVGA minőségű képet tud rögzíteni és sokkal nagyobb mennyiségű videóadat feldolgozására képes, mint bármely jelenleg kapható mobiltelefon. Ez az iparágban élenjáró technológia tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionalitás és a hatékonyság mérlegén, így LG Viewty memóriája bátran felveheti a versenyt más videórendszerekkel.

A forradalmi kameratechnológia kifejlesztését egy átfogó, fokozatos megközelítéseken alapuló kísérletsorozat előzte meg. A kísérletek során az LG képes volt létrehozni egy olyan technológiát, amely bizonyítottan messze túlmutat a versenytársak eredményein. Az LG elkötelezett volt amellett, hogy egy olyan egyedi technológiával felvértezett készüléket készítsen, amellyel eleget tehet a vásárlók legnagyobb elvárásainak is. A cég Európában-októberben mutatta be az LG Viewty-t, amely az iparág első másodpercenkénti 120 képkocka rögzítésére képes videórögzítőjével büszkélkedhet.
{youtube}buAemjyvcRA{/youtube}

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: