2017-03-20 09:58:19• hírek • Szatmár.ro

Az ABC Magic van az első helyen a megyei kosárbajnokságban

Összesen öt csapat szerepel a hosszú idő után újraindított pontvadászatban.

Hosszú évek után nemrég újraindult a megyei kosárlabda-bajnokság a Szatmár Megyei Kosárlabda Egyesület szervezésében. A pontvadászatban az ABC Magic, a Nagykárolyi BCM, az XXL, a Just4fun és a Hoopsters szerepel. Mivel öt csapatról van szó, minden fordulóban egy együttes áll. Eddig a Hoopsters, a Nagykárolyi BCM és az XXL hagyott ki egy-egy fordulót. A mérkőzéseket különböző helyszíneken tartják, volt már forduló a Ion Creanga Általános Iskola, a Mircea Eliade Általános Iskola és  a Ioan Slavici Főgimnázium tornatermében is.

A bajnokság odavágó szakasza április 9-ig tart, a visszavágók pedig május 13-án érnek véget. A rájátszást egy egynapos torna keretében tartják június elsején.

Az első három fordulót követően az első helyen az ABC Magic szerepel három győzelemmel, őket követi a Just4fun két és az XXL egy győzelemmel.

Mint Papp Norbert főszervezőtől megtudtuk, a bajnoksággal kapcsolatos visszhangok egyelőre jók, így már tervezik a folytatást. Ebbe pedig már középiskolás csapatok is beiratkozhatnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: