2018-07-20 10:05:09• hírek • Bede Emőke

Az 50 és 60 éves házassági évfordulósokat díjazták

Már hagyománynak számít Szatmárnémetiben, hogy az arany- és gyémántlakodalmas párok egymás mellett eltöltött éveit és hűségét egy oklevéllel és egy pénzjutalommal honorálja a városvezetés.

Nem volt ez másként péntek délelőtt sem, a díszes eseményre ezúttal 34 pár kapott meghívót, közülük 6-an immár gyémántlakodalmukat ünneplik ebben az időszakban. Az 500 lejes pénzajándékkal kiegészített oklevelet Kereskényi Gábor polgármester és Feher Doina alpolgármester adták át.
 

„A köszönet szavaival szeretném kezdeni, hiszen az, hogy ma megünnepeljük az aranylakodalmasakak és azokat, akik immár hatvan éve házasok, a tisztelet jelét fejezi ki a városháza részéről. Szeretném megköszönni önöknek, hogy itt maradtak Szatmárnémetiben és építették ezt a várost, azért hogy mi folytathassuk ezt a munkát. Az önök példája ma is nagyon fontos kell legyen a jövő nemzedékének, hiszen van mit tanulnunk önöktől” –szólt az egybegyűlt házaspárokhoz a város polgármestere, az általa tolmácsolt köszöntő gondolatokat pedig Feher Doina is osztotta.
 

A beszédek után következett az oklevelek átadása, majd az eseményt egy-két közös kép elkészítése zárta.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: