2013-01-14 16:30:26• hírek • Szatmar.ro

Avram: a polgármesterek készüljenek a nagy havazásra

A prefektus felszólította a polgármestereket: készüljenek fel a január 18. után jósolt jelentős mértékű havazásra: az elektromos vezetékeket helyezzék biztonságban.

Az Országos Meteorológiai Hivatal jelentős mennyiségű havazást jósol január 18-i kezdettel Szatmár megye területén. Ez veszélyeztetheti az áramellátást, mivel a vezetékek menti fák ágai könnyen leszakadhatnak a fehér teher súlya alatt, elszakítva az alattuk húzódó vezetékeket.

Eugeniu Avram prefektus január 14-én, hétfőn összehívta a Sürgősségi Helyzetek Megyei Bizottságának tagjait, az ülésén pedig kijelentette: leginkább a települések területén található, alacsony feszültségű vezetékek lehetnek veszélyben.

A kormánybiztos felszólított valamennyi polgármestert, tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket annak érdekében, hogy megelőzzék az esetleges problémákat.

Amennyiben veszélyesnek tűnő szituációt észlelnek, a lakosok is bejelentést tehetnek a helyi polgármesteri hivatalban vagy az Electricánál: Szatmárnémeti és Avasfelsőfalu  körzetében a 0261/805870-as, Nagykároly körzetében pedig a 0261/805771-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: