2009-06-26 14:28:10• hírek • Ferenczi Noémi

Avató a „Draga mea” óvodában

Ünnepélyes keretek között avatták fel a kibővített, felújított „Draga mea" óvodát.

A munkálatok elvégzéséhez szükséges több mint 1 millió 650 ezer lejt Szatmárnémeti önkormányzata biztosította. Ebből az összegből fedezték a tetőtér beépítésének, az épület hőszigetelésének munkálatait, az elektromos hálózat cseréjét, stb.

A pénteki avatón jelen voltak az önkormányzat elöljárói, Ilyés Gyula, polgármester, Kereskényi Gábor és Albu Adrian alpolgármesterek. A tanfelügyelőség részéről Kónya László főtanfelügyelő-helyettes és az óvodákért felelős szaktanfelügyelő, Pasca Angela.

A szalag átvágása előtt az óvoda vezetősége körbevezette a meghívottakat az épületben. A tetőtér egyelőre még nincs bebútorozva, azonban tanévkezdésre, amikor a 30-as óvoda két csoportja átköltözik ebbe az intézménybe, már minden készen várja majd a kicsiket. A 30-as óvoda helyére költözik majd át a LADO, az Emberjogvédelmi Liga régi helyét pedig - vagyis a 14-es negyedben lévő ingatlant - egy bölcsőde veszi majd át.

Az avatón elsőként az óvoda igazgatónője, Sabau Mariana mondott beszédet, megköszönve az önkormányzat támogatását, majd Ilyés Gyula polgármester, Kónya László főtanfelügyelő-helyettes fejezte ki elégedettségét a felújított, kibővített épület láttán. Ősztől körülbelül 300 óvodás fogja megkezdeni a tanévet ebben az óvodában.


Sabau Mariana igazgatónő megköszönte a támogatást
Sabau Mariana igazgatónő megköszönte a támogatást


Ilyés Gyula, Kereskényi Gábor és Sabau Mariana átvágják a szalagot
Ilyés Gyula, Kereskényi Gábor és Sabau Mariana átvágják a szalagot


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: