2017-08-09 14:18:01• hírek • Szatmar.ro

A Nagybánya ellen gálázik a Ferencváros – Csengerben

Jubileumi kézilabdagálát rendeznek pénteken Csengernek annak örömére, hogy pontosan 25 évvel ezelőtt készült el és adták át a kisváros sporttermét. A tornát nagyszabású gálamérkőzés is követi.

A kézilabdatornán három női csapat, a házigazda Csenger mellett Fehérgyarmat és Ibrány lép pályára a Josef Seibel Kupáért.

A tornát követően igazi jutalomjáték következik majd, olyan sztárokkal, akiket a szurkolók eddig csak a televíziós közvetítésekben láthattak a Bajnokok Ligájában vagy a bajnokságban, esetleg a válogatottban játszani. Hivatalos felkészülési mérkőzésen pályára lép ugyanis a Magyar Kupa címvédője, a Ferencváros és a Nagybánya csapata.

A Ferencváros, mint tudjuk, gyakran jár a térségben az utóbbi években, ami a Szatmár – Ferencváros női kézilabda utánpótlás-projektnek köszönhető. Nos, a pénteki mérkőzés szintén ennek a projektnek a keretein belül jött össze.

A találkozó tehát augusztus 11-én, pénteken 16.00 (romániai idő szerint 17.00) órakor kezdődik a Csengeri Városi Sportteremben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: