2017-08-10 15:29:19• hírek • Kocsis Zoltán

Avasújvárosban lép pályára a Ferencváros öregfiúk csapata

Generáció nőtt fel Keller József becsúszásain, Fischer Pál góljain. Egy olyan generáció, amely még megélhette, hogy nem albán és bosnyák csapatok hányják kardélre a magyar labdarúgást. Nos, az ő kedvenceik, hőseik lépnek pályára szombaton Avasújvárosban.

A falunap amúgy is meglehetősen focisra sikeredett, hiszen délelőtt a környékbeli csapatok utánpótláscsapatai csapnak össze, majd délután Avasújváros és testvértelepülései vívnak meg egymással egy villámtornán.

A nap csúcseseménye viszont mindenképpen a Ferencváros öregfiúk-csapatának a fellépése lesz, amely a Szatmár-Ferencváros női kézilabda utánpótlás projekt közvetítésével jött létre. A találkozót a Ferencváros hivatalos honlapja, a fradi.hu is beharangozza.

„Augusztus 12-én a Partiumba, egészen pontosan Avasújvárosba hivatalos a Ferencváros küldöttsége. Szenes Sándor és Patkós Csaba, a Fradi két egykori kitűnő erdélyi futballistája Szatmárnémetiből származik, s mindketten pályára is lépnek a városhoz közel fekvő kis faluban, ahol szépszámú közönséget várnak a 17 órakor kezdődő mérkőzésre. Az FTC öregfiúk csapata – soraiban a már említett Szenes, Patkós duóval, továbbá Kellerrel, Fischerrel, Deszatnikkal, Kristonnal és másokkal, kisebb ajándékokkal és a klubot népszerűsítő szóróanyagokkal kedveskedik majd a drukkereknek, no meg közös fotózásra és kiadós beszélgetésre is várják a hűséges partiumi fradistákat”.

A találkozó 16.00 órakor kezdődik – természetesen helyi idő szerint.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: