2015-11-20 00:07:55• hírek • Szatmar.ro

Autowebshop.ro - Ezektől az ajánlatoktól a szavad is eláll!

Black Fridayt tartanak az autós webáruházban: több ezer akciós árú autós termékből válogathatsz.

Az autósok jól tudják: az Autowebshopnál mindig érdemes körülnézni, hiszen a széles választékból igen kedvező áron lehet itt autós kiegészítőket vásárolni. De olyan árakat, mint amilyenekkel a november 20-i Black Fridayre készültek, még senki sem látott! Hatalmas árengedmények várnak a vásárlás legnagyobb ünnepén a romániai autósok kedvenc internetes áruházában: bizonyos esetekben akár 60 százalékos kedvezménnyel is vásárolhatsz!

Ráadásul olyan termékekre adnak jó árat, amelyek nagyon keresettek mostanában. Közeleg a tél, a jeges utakon pedig nem csak magad és családod, de a többi autós biztonsága érdekében is csak téli gumival szabad közlekedni. Az Autowebshop ajánlatában hatalmas a választék minőségi de elérhető árú téli abroncsokból, szóval most érdemes lecserélni a többéves szettet. A komolyabb havazásra, vagy akár egy komolyabb téli túrára is elmehetsz, ha megfelelő hóláncokkal rendelkezel. A Fekete Pénteki akció keretében ezeket is nagyon kedvező áron szerezheted be, így nem lesz olyan akadály az autód előtt, amit ne tudnál legyűrni!

A hideg idővel az öregedő akkumulátorok is vacakolni kezdenek. Vegyél most új akksit autódba, mert nincs is annál rosszabb, mint amikor a hóban-fagyban nem indul az autó! És természetesen ezekért is irány az Autowebshop.ro!

Ha pedig már említettük a téli utakat: ha sízni indulsz, akkor érdemes beszerezned egyet a minőségi de lehengerlő árú, az autó tetejére szerelhető síléctartókból és tetőboxokból. És ha már kirándul a család, gondoskodj a legkisebbek védelméről is. Szerezz be most egy minőségi babaülést az autódba, nagyon-nagyon kedvező áron!

Most csak pár termékkategóriát soroltunk fel az autós webbolt akciós termékei közül, de a kínálat távolról sem ennyi! Nézz körül az Autowebshop.ro-n és biztosan találsz valami olyan terméket, amire mindenképp szükséged van - már csak az alacsony árak miatt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: