2018-12-14 14:31:05• hírek • Bede Emőke

Autóval menekült a rendőrök elől egy szatmári nő

Nem állt meg a rendőri figyelmeztetésre, ehelyett teljes gázzal továbbhajtott egy szatmári nő. A rendőrök üldözőbe vették, majd jött a kerítés.

A rendőrség tájékoztatása szerint a közlekedésrendészeti osztály munkatársai Apában ellenőrizték az autós forgalom résztvevőit, amikor is az egyik autós nem állt meg az egyenruhások jelzésére, hanem továbbhajtott. A rendőrök nem meglepő módon üldözőbe vették, azonban a 33 éves szatmári nő nem  jutott messzire, ugyanis elvesztette irányítását az autó felett, majd belerohant egy ház kerítésébe. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg, csupán anyagi károk keletkeztek. A vakmerő sofőrt természetesen igazoltatták, de mint kiderült, még jogosítvánnyal sem rendelkezik. A nő ellen végül jogosítvány nélküli vezetés miatt indítottak eljárást.


Kétségtelen, hogy a regisztrált esetek közül ez volt a legkiemelkedőbb, viszont azért érdemes azt is elmondani, hogy a megye legforgalmasabb pontjain végzett ellenőrzések során kb. 110 pénzbírságot szabtak ki a szabálytalankodó sofőrökre összesen 17 400 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként felfüggesztettek 4 jogsit, 2 forgalmi engedélyt pedig bevontak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: