2019-12-16 13:53:33• hírek • Bede Emőke

Autót lopott, majd balesetet szenvedett egy részeg férfi

December 14-én, 13 óra környékén egy szamoslippói nő arról értesítette a rendőrséget, hogy ismeretlen tettesek kihasználták a nyitva hagyott autó kínálta lehetőséget, és ellopták a ház előtt leparkolt autót.

A szamosborhídi rendőrségnek rövid nyomozás után sikerült azonosítani az elkövetőt, aki nem volt más, mint egy 42 éves, nagybányai férfi. A férfi kihasználva, hogy az ajtók nincsenek bezárva, és a kulcs is az autóban maradt, elhajtot a szamoslippói helyszínről. Szamosborhídon azonban elvesztette irányítását a jármű felett és az út menti árokba borult.


A helyszíni vizsgálat során megállapítást nyert, hogy a férfi vezetői engedélyét még 2011-ben érvénytelenítették, mi több, az is kiderült, hogy a férfi erősen ittas állapotban követte el a bűncselekményt, leheletében ugyanis 1,09 mg/l légalkoholszintet mutatott ki a szonda.


A bírósági döntés értelmében a férfi 15 napos előzetes letartóztatásba került, a hatóság pedig lopás, alkoholos befolyásoltság alatti, illetve jogosítvány nélküli vezetés miatt eljárást indított az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: