2008-05-22 12:02:42• hírek • Szatmar.ro

Tuning show újra

 Vasárnap második alkalommal szervezik meg az Auto Tuning Show-t.

A tavaly szeptemberben megszervezett Auto Tuning Show sikerének köszönhetően, idén májusban a polgármesteri hivatal és a helyi közlekedésrendészet támogatásával újra megtartják a környék legnagyobb autós seregszemléjét - mondták el  egy tegnap megtartott sajtóértekezlet keretében a szervezők.

Az esemény május 25-én vasárnap 10 órától Szatmárnémeti Új Főterén kezdődik, ahol körülbelül ötven autócsoda lesz megtekinthető. A kiállításon kívül tartogat még érdekes programokat a show, hiszen 13 órától a Transilvania Sugárúton gyorsulási versenyt szerveznek. Aki kipróbálná magát, és bizonyítaná képességeit vasárnap délig jelentkezhet a 0728-321-116-os telefonszámon. Butka Gergő főszervező a sajtótájékoztatón elmondta, érdemes minél hamarabb jelezni a gyorsulási versenyen való részvételi szándékot, ugyanis a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, csupán hetven résztvevőt várnak.

A szervezők felhívják a lakosság figyelmét, hogy vasárnap 10-22 között lezárják a Transilvania Sugárutat, ezért senki ne parkoljon ott.

P.A. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: