2018-01-04 10:18:30• hírek • Bede Emőke

Autósok figyelmébe: változott a mobilparkolás

Amint arról a tegnapi nap során beszámoltunk, január 1-ével életbe lépett a megemelt parkolási díjakról szóló határozat, ehhez pedig a parkolásért küldött üzenet díja is alkalmazkodott.

Mint az információs táblákról kiderül, a telefonszám, melyre küldenünk kell az sms-t, nem változott, azonban a szöveg igen.
 

Ha „A” zónában, azaz a városközpont környékén szeretnénk megállni autónkkal, a 7417-es telefonszámra a következő információkat tartalmazó üzenetet kell elküldenünk: 251 SM01ABC. Az üzenetben szereplő „251” a zónára utal, majd ezt követi a jármű rendszáma. „B” zónában ugyanez a metódus, viszont az sms-ben 252-nek kell szerepelnie.
 

Az elküldött üzenetre rövid időn belül megérkezik a visszaigazoló sms. Egy órás 'A' zónában való parkolásért 1 euró + ÁFA a díj, ugyanez a 'B' zónában mindössze 50 centbe kerül. Az üzenetet pedig DIGI, Orange, Telekom és Vodafone rendszerből is el lehet küldeni. Aki nem szeretne sms-ben fizetni, annak továbbra is rendelkezésére állnak az automaták. Ebben az esetben az egy óráért 4 lejt kell fizetnünk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: