2014-02-06 11:44:11• hírek • Kocsis Zoltán

Autós üldözés és figyelmeztető lövések Avasfelsőfaluban

Filmekbe illő jelenetek zajlottak szerda késő este Avasfelsőfaluban: egy fiatalember személygépkocsijával nem állt meg a rendőrség jelzésénél. Ezt autós üldözés és figyelmeztető lövések követték, ám végül rendőrkézre került a 19 éves fiatal.

Miután a BMW típusú személygépkocsit vezető férfi nem állt meg a rendőrség jelzéseire, autós üldözés vette kezdetét. Egy pillanatra szem elől vesztették őt, ám ezt követően gyorsan megtalálták ismét az autót. A fiatalember kiszállt a járműből és futva folytatta a menekülést. Azt követően sem állt meg, hogy az őt üldöző rendőrök leadtak hat figyelmeztető lövést. Messzire azonban így sem jutott, mert a közlekedési rendőrség segítségére siető egyik járőregységnek sikerült elfognia.

Az azonosítást követően kiderült, hogy a 19 éves Cosmin B. volt az üldözött, aki azért nem állt meg a rendőrségi jelzésnél, mert nem volt jogosítványa. A rendőrség tájékoztatása szerint a fiú egyedül tartózkodott a gépkocsiban. Amikor elfogták, zúzódások nyomait találtak a testén. A fiatalembert alkoholtesztnek vetették alá, ám ez negatívnak bizonyult.

A rendőrség folytatja a nyomozást az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: