2009-10-26 16:03:17• hírek • Szatmar.ro

Autós ügyességi verseny

Péntekig lehet jelentkezni a hétvégi autós ügyességi és tájákozódási versenyre.

A Román Autóklub (ACR), a polgármesteri hivatal és a rendőrség támogatásával pénteken és szombaton Szatmárnémetiben és környékén rendezi az autós tájékozódási és ügyességi országos bajnokság döntő etapját.

A verseny péntek este 21 órától veszi kezdetét, ez lesz Szatmár történelmének első éjszakai tájékozódási futama (akik a környékbeli falvakban laknak, azok számára nem akkora kunszt). A program szombat reggel 9-kor folytatódik, amikor a mezőny az ACR elől nekivág az első tájékozódási futamnak.

Ezt követően az autók „bejönnek a városba" és 11 órai kezdettel a Transilvania sugárúton -amelynek a Petőfi út és a polgármesteri hivatal közé eső szakasza le lesz zárva-  rendezik az első ügyességi versenyt. Ezt 13 órai kezdettel a második tájékozódási futam, majd a második ügyességi követi, ezúttal az ACR gyakorlópályáján.  A díjkiosztás 20 órakor kezdődik a MonAmi vendéglőben, ekkor díjazzák a már befejeződött megyei gyorsasági bajnokság legjobbjait is.



Seletye Dávid a  verseny főszervezője


Seletye Dávid, az ACR szatmári igazgatója elmondása szerint eddig szlovákiai, magyarországi, brailai, temesvári, nagybányai és kolozsvári autósok jelenléte biztos. A versenyre a nevezési díj 160 lej (pilóta+navigátor), ebben benne van a szállás és az étkezés is. Külön lehet nevezni csak az ügyességi versenyre, ez esetben 60 lejbe kerül az indulás. A versennyel kapcsolatban bővebb információkat a 0744/792297-es telefonszámon lehet kérni.

Program:
Péntek:
15 óra - nevezési határidő
21 óra -  éjszakai tájékozódási futam
Szombat:
9 óra - tájékozódási futam ACR elől
11 óra - ügyességi verseny - Transilvania sugárút
13 óra - II. tájékozódási verseny
15 óra - II. ügyességi verseny - ACR gyakorlópálya

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: