2011-06-11 12:05:06• hírek • Póti Orsolya

Autós őrület a szatmári reptéren

Sör- és ételsátrak, jó zene, szép lányok és szép autók gondoskodnak a szórakoztatásról június 11-én Szatmárnémeti Repülőterén. Az autórajongók nagy örömére immár harmadik alkalommal szervezték meg a megye legnagyobb és legnépszerűbb autós rendezvényét, a Chevrolet DragRacinget.

Ugyan néhány sötét felhő elborítja az eget, de a szórakozás garantált és felhőtlen itt a szatmári reptéren. Már a déli óráktól több száz autó volt a helyszínen, és percről percre érkeznek a látogatók, hogy részesei legyenek az év legizgalmasabb autós fesztiváljának, amely rengeteg meglepetést tartogat mindenki számára.

Az autók szerelmesei itt most igazán kiélhetik vágyaikat: gyorsulási versenyen szurkolhatnak a legjobb autóknak és motoroknak, szédületes show elemeket láthatnak és erotikus autómosásban sem lesz hiány.

Délután, miközben Közép-Európa és Szatmár megye leggyorsabb autói harcolnak az elérhető legjobb időeredményért, a Joy Beachen egy szédületes vizespóló-show lesz a Szatmár.ro hírportál szervezésében. Akik kilátogatnak a rendezvényre a beharangozottnál is nagyobb vizuális élményt élhetnek át: gyönyörű nők, káprázatos autók tárulnak szemeik elé, és este egy igazi after partira is sor kerül.










Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: