2018-12-08 17:01:44• hírek • Szatmár.ro

Autonet Mikulás- és Karácsonyváró Ünnepség tizenkettedszer (Képgaléria)

Immár 12. alkalommal szervezte meg az Autonet a Mikulás- és Karácsonyváró Ünnepségét.  A családias hangulatú rendezvény valódi karácsonyi atmoszférát teremtett a jelenlévő szülők és gyermekek körében.

 

Ahogy az előző években is, ezúttal is családias hangulatban telt az Autonet Mikulás- és Karácsonyváró Ünnepsége. A szervezők ezúttal is a hangsúlyt a kézműves foglalkozásokra, a hagyományos díszek és karácsonyi finomságok elkészítésére helyezték. A gyerekek például együtt gyúrták, formázták a mézeskalácsot, majd lesték, ahogy a sütőben megsülnek a finom falatok. A helyszín egy másik szegletében fenyőfadíszeket és asztali díszeket készítettek, vagy éppen hagyományos fajátékokkal játszhattak a gyerekek.  

 

Az eseményt még hangulatosabbá tette a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum diákjainak rövid zenés műsora. Természetesen az est "sztárvendége" mégis a Mikulás volt, aki jó szokásához híven, idén is teli puttonnyal érkezett, és gondolt minden gyerekre.

 

 

 
Autonet Mikulás- és Karácsonyváró Ünnepség

Idén is ellátogatott a Mikulás az Autonet hagyományos, immár 12. Mikulás- és Karácsonyváró Ünnepségére. Részletek és képgaléria hamarosan a Szatmár.ro-n.

Posted by Szatmar.ro on Saturday, December 8, 2018
Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: