2014-10-09 13:24:00• hírek • (x)

Autómosás vagy gumicsere? Rengeteg akció vár a Bujorului utcában

Október 10-től kezdődően több csábító kedvezménnyel is várja az autósokat az Amaia Speed&Go.

Van még olyan autós Szatmárnémetiben, akinek nem ismerős az Amaia Speed&Go cégnév? Október 10-től kezdődően valószínűleg nem lesz ilyen! A Bujorului utca 74 szám alatt található gumiszervíz, autógumi-kereskedés és autómosó most olyan kedvezményekkel vár, aminek a híre futótűzként fog terjedni a gépjárművezetők között.

Kezdjük az autómosóval! Személygépkocsi vagy haszongépjármű, városi terepjáró vagy kisbusz, motorkerékpár vagy quad, kívül vagy belül - csak választanod kell és a jármű már csillog-villog. Október 10-től kezdődően pedig a hűséges ügyfeleket jutalmazzák is: öt mosás után a hatodikat ingyen kapja a visszajáró kliens. A külső mosás 10 lejbe, a belső mosás szintén tíz lejbe kerül, a viaszozásért pedig nem kell fizetni - nem csoda hát, ha a mosóból csak csillogó-villogó, patyolat-tiszta járművek jönnek ki.

Szintén október 10-én nyílik meg az autós központon belül a kényelmes váróterem, ahol az ügyfél kultúrált körülmények között várhatja meg, hogy autója elkészüljön - legyen szó mosásról, vagy gumiszervízes munkáról. Itt egy kávé, tea vagy üdítő mellett lehet várakozni, egy képernyőn pedig figyelni is lehet, hogy mi történik a műhelyben!

Kényelmes váróteremben pihenhetsz, míg a mesterek dolgoznak

S ha már az autógumik kerültek szóba: hamarosan itt a nagy hideg, ideje beszerezni és felszereltetni a téli gumikat. Az Amaiánál mindkettőt könnyen, egyszerűen és olcsón meg lehet oldani. A kéthetente Németországból érkező használt, de kitűnő állapotban levő autógumikra november 1-jétől kezdődően egy szett vásárlása esetén 10 százalék kedvezményt adnak, de árengedménnyel készülnek a november 21-én megtartott Black Fridayre is.

Ha pedig ráharaptál az akciókra, jó sietni: október 10-én az első tíz autógumi-vásárló, illetve az autómosú első tíz vendége jégkaparót kap ajándékba!

Ha kérdéseid vannak, fordulj bizalommal Csáki Csongorhoz a 0746-817-662-es telefonszámon vagy a comenzi@anvelopeshonline.ro emalcímen, illetve a www.anvelopeshonline.ro weboldalon. Személyesen is felkeresheted a szervizt, munkanapokon 8 és 19 óra, szombaton pedig 8 és 17 óra között.

Autógumikból nagy választék vár

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: