2013-02-14 17:52:45• hírek • (x)

Automeister - az autószerelés mesterei

Ügyfélbarát szolgáltatás, kompetencia, szaktanácsadás, gyorsaság és komolyság - ez jellemzi a szervizközpontot.

Az Automeister 2006 óta van jelen Szatmárnémetiben, amikor egy 2004-ben alapított kisvállalkozás úgy döntött, hogy csatlakozik a nagy nemzetközi hálózathoz és megépítette a szatmárhegyi úton található tágas műhelyét. Akik már igénybe vették az Automeister szolgáltatásait, tudhatják: itt minden autós panaszra van gyógyszer, a jól felszerelt központban van autódiagnosztika, a mesterek értenek az autóvillanyszereléshez, felfüggesztéshez, irányzékhoz, futómű-beállításhoz és még sorolhatnánk.

Ugyanitt gumiszerviz és klímaszerviz is működik, úgyhogy nem csak legenda, hogy itt tényleg minden autós bajt meg tudnak oldani. A szervizben megtudtuk: már hibrid meghajtású autó is járt náluk, a mestereken pedig az sem fogott ki!

Nem csoda hát, hogy aki a szatmári mesterekre akarja bízni az autóját, az a téli és a nyári csúcsszezonban előre kell jeleznie érkezését, akár két három nappal!

Az Automeisternél nem okoz gondot az sem, ha egy alkatrészre van szükség az autó javításakor: a raktárban jó néhány fontos alkatrész lapul, de 24 órán belül bármilyen "hozzávalót" be tudnak szerezni, így nem húzódik heteket az autószerelés. Az alkatrészek mellett különböző egyéb autós tartozékok is egy napon belül megérkeznek a műhelybe, ha valaki úgy dönt, hogy mondjuk síléctartót vagy biciklitartót szeretne gépkocsijára szereltetni.



A szervizközpontba ellátogatók törzsvásárlói kártyát kapnak az első "beavatkozásnál", így már a második javításnál, szervizelésnél árengedményben részesülhetnek. Persze rendszeresen vannak különböző akciók is, melyek során ajándékot kapnak az ügyfelek. Ráadásul minden kliens bekerül az Automeister-rendszerbe, az az országban bármelyik szervizben jár, az ott dolgozó mesterek tudni fogják, az autón milyen javításokat végeztek ezelőtt.

Az Automeister szervizközpont Szatmárnémetiben a Lucian Blaga 248E szám alatt található. Ha bármi gondja van az autójával, vagy csak egy egyszerű szervizelésre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a mesterekkel a 0361-421-047-es telefonszámon, vagy látogasson el hozzájuk minden hétköznap 9 és 18 óra között, figyelembe véve a 12 órakor kezdődő egy órás ebédszünetet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: