2009-04-18 15:15:41• hírek • Parajdi Andrea

Autókiállítás az újközpontban

Ötödik éve, minden évben két alkalommal megszervezik az Expo Auto 2009 kiállítást, amelyen idén több mint 100 autócsodát tekinthetnek meg az érdeklődők.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal együttműködésével, a Showtime Entertainment Factory, a Business Transaction és a Skeav Design közösen rendezik meg a 2009-es tavaszi autókiállítást, május 7 és 9 között. A háromnapos rendezvény megnyitóját május 7-én, 10 órától tartják.

A rendezvényen a legismertebb márkák legújabb autócsodáit mutatják be a helyi közönségnek, ahol nem csupán megismerkedhetünk egy-egy különleges darabbal, hanem meg is vásárolhatjuk azokat. Itt a lehetőség, hogy az autóvásárlás előtt állók kihasználják a gazdasági világválság előnyeit, és szenzációs áron szerezzék be az áhított négykerekűt, amelyeket az Expo Auto 2009 kiállításon akár 40%-os kedvezménnyel is kínálhatnak az autókereskedők.

A rendezvényen különleges ajánlatokból sem lesz hiány, hiszen egy magyarországi vállalat teljes felszereltséggel ellátott lakókocsit hoz majd városunkba, amely megvásárolható, illetve kibérlehető is. Ezek mellett pedig különböző értékes kövekkel kirakott felniket is beszerezhetünk.

A kiállítás utolsó napján a motorok is felbőgnek majd, hiszen május 9-én, 12 órai kezdettel a Román Autóklub, illetve a Szatmári AutóSportKlub megszervezi a Megyei RallySprint bajnokság harmadik szakaszát. A megye legjobb autóversenyzői a Transilvania sugárúton mérik össze tudásukat.

Bár az autókiállítás leginkább a férfiakat vonzza, a nőknek sem érdemes otthon maradniuk, hiszen a Szakszervezetek Művelődési Házában éppen ebben az időpontban zajlik majd az első alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Vakáció és Utazás kiállítás. A főtéren pedig a kisgyerekek számára is szerveznek különböző elfoglaltságot.

Az Expo Auto 2009 kiállítás május 7 és 9 között minden nap 10-től 18 óráig lesz látogatható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: