2010-07-22 12:05:28• hírek • (x)

Autógumik és javítás a Sirca Companivel

Új autógumira van szüksége, vagy javíttatná a régit? Itt a megoldás!

A Sirca Compani 2003 óta áll a Szatmár megyei autósok szolgálatára. Eleinte használt autógumik eladásával foglalkozott a cég, majd a kereslet növekedése okán a kínálat új autógumikkal bővült. A kereskedelemmel foglalkozó részleggel párhuzamosan fejlődött a gumijavító, vulkanizáló műhely, amely ma már nem csak a személygépkocsikat, hanem akár kamionokat és mezőgazdasági gépeket is ki tud szolgálni.

Az évek során a Sirca Compani a világ egyik legjobb autógumi-gyártójának, a Michellinnek lett a hivatalos forgalmazója, a kínálat emellett pedig Kormoran, Klebber, BF, Goodridge és Tigar autógumikkal bővült. A kínálat óriási, hiszen több fajta autógumit akár azonnal a vásárló rendelkezésére tudnak bocsájtani, a legkölönbözőbb méretekben, de a speciális igényeket is könnyen kielégítik. Csak fel kell keresni a cég Batizi út 146 szám alatt található, a Skoda márkaképviselettel szembeni székhelyét, ahol a rendelést leadva akár egy-két napon belül megkaphatjuk a keresett terméket, ráadásul kedvező áron. A cég tervei szerint hamarosan interneten keresztül is lehet majd vásárolni a kínálatból.

Ráadásul a Sirca Compani a nála vásárolt autógumikat díjmentesen fel is szereli a gépjárműre. A cég gumajavító műhelyéhez is bizalommal fordulhat bárki, mert ott modern gépparkkal tapasztalattal rendelkező szakemberek oldják meg az autósok életét megkeserítő gondokat. A munkások tényleg gyorsan és megbízhatóak dolgoznak, ezt mi magunk is tapasztaltuk: ottjártunkkr éppolyan hozzáértéssel dolgoztak személygépkocsik, mint egy kissebb daruval ellátott tehergépjármű gumiin.

A tervek szerint az augusztusi hónapban az alacsony árak melett különböző akciókkal is próbálnak majd segíteni a benzinár-emeléstől és adóktól sújtott autósokon. Ezekkel kapcsolatban mindenképp érdemes majd ellátogatni a cég Batizi úti székhelyére.


Sirca Compani

Sirca Compani

Sirca Compani

Sirca Compani

Sirca Compani

Sirca Compani

Sirca Compani

Sirca Compani

Sirca Compani

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: