2019-03-05 12:05:00• hírek • Bede Emőke

Autófosztogató fiatalembert kerített kézre a szatmári rendőrség

Képünk illusztráció. Forrás: youtube.com
Képünk illusztráció. Forrás: youtube.com

Március 4-én, 10 óra 10 perckor arról értesítette egy szatmári férfi a rendőrséget, hogy egy ismeretlen tettes behatolt háza, egyébként kulcsrazárt kapuján, majd az udvaron álló autót szó szerint kifosztotta, mindent vitt, ami mozdítható volt.

A Zefirului utcai ingatlan udvarán álló jármű nem volt bezárva, ezt használta ki a tolvaj. A férfi elemelt egy autós kompresszort, egy GPS-készüléket és egyéb javakat, melyeknek összértéke 1 000 lejre rúg. A rendőrség rövid nyomozás után azonosította az elkövetőt egy mindössze 19 éves szatmári fiatalember személyében. A tolvaj tehát meglett, a zsákmányt azonban már nem sikerült visszaszereznie az egyenruhásoknak, az elkövető hamar túladott rajta. Az ügyben minősített lopás miatt folytatódik a bűnügyi eljárás.


Nem ez volt azonban az egyetlen lopás, melynek végére sikerült pontot tennie a rendőrségnek. Március 1-én egy avasfelsőfalui lokál tulajdonosa arról értesítette a hatóságokat, hogy valaki az egyik asztaltól elemelte a számlát és az annak ellenértékeként kifizetett összeget. A rendőrségi nyomozás eredményeképp hétfőn sikerült nyakoncsípni a feltételezhető elkövetőt, egy 55 éves helybeli nőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: