2018-10-10 05:22:35• hírek • Blikk.hu

Autóbalesetet szenvedett Détár Enikő

A színésznő és angoltanárként tevékenykedő párja durva karambolt élt át. Szerencsére egyikük sem sérült meg, de a férfi autója totálkárosra tört. 

A Bors információi szerint a kocsiban ült Détár Enikő egyik kolléganője is, de az ijedtségen kívül neki sem esett baja. Mivel a történtek után nagyon sokan hívták aggódva, a színésznő párja a Facebook-oldalán nyugtatott meg mindenkit, hogy minden rendben velük.

 

"Jól vagyunk, köszönjük szépen! Valaki benézte a piros lámpát, totálkárra ment a kisautóm, ami nagy baj, mert gyakran vidéken tanítok vagy tréninget tartok, és most itt vagyok kocsi nélkül" – reagált a Bors megkeresésére Détár Enikő párja, hozzátéve: "senki sem sérült meg, a helyszínelés is kulturáltan zajlott. – Annyit azért te­gyünk hozzá, hogy amikor valaki nem ismeri a várost, és teljesen a GPS-re hagyatkozik, ami szerinte azt mutatta, hogy…, attól még a közlekedési lámpa piros, a zöld meg zöld, és nem biztos, hogy arra lehet kanyarodni azon a helyen, amerre ő szeretne menni" – jegyezte meg Péter.

 

További hasonló, érdekes sztárhírért keresd fel a Blikk.hu oldalát!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: