2015-04-07 14:59:43• hírek • Nagykároly.ro

Autóbalesetben halt meg egy fiatal tűzoltó

Szörnyű baleset történt kedden. Reggel 7 óra körül értesítették a nagykárolyi rendőrséget, miszerint a DN 19-es Nagykárolyból kivezető úton baleset történt. A helyszínen kiderült, hogy a 33 éves C.J. Volkswagen típusú autójával a megengedettnél magasabb sebeséggel haladt az úton, amikor elvesztette az uralmát a gépjármű fölött.

A gépjármű lesodrósott az útról, először az út szélén lévő fáknak ütközött, majd az ott található autóbontó kerítésének csapódott. A bejelentést követően a mentősök rögtön kiértek a helyszínre, a fiatal sofőrt az autón kívül találták, már nem tudták megmenteni az életét. A nagy sebbesség miatt akkora volt a becsapódás, hogy az autó eleje a felismerhetetlenségig összetört, az autóból a motor is kiesett. A rendőrség nyomozást indított a baleset körülményit illetően.

A 33 éves fiatalember tűzoltóként dolgozott a Szatmár Megyei Szamos Sürgősségi Felügyelet nagykárolyi kirendeltségénél, melynek szóvivője szerint az elhunyt munkatárs katonának járó tiszteletbeli ceremónia keretében lesz nyugalomra helyezve.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: