2016-01-07 17:27:51• hírek • Szatmar.ro

Autóalkatrészek a legjobb áron - keresd a Carplanetet

A legkedvezőbb áron kínál autóalkatrészeket az Ady Endre utca 2. szám alatt nyílt vadonatúj bolt.

Vadonatúj cég, 18 éves autóalkatrész-kereskedői tapasztalattal nyitott új boltot Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca 2. szám alatt. A Carplanetben valóban minden a gépjárművekről szól. A bolt kínálatában minden megtalálható, amire csak egy autóhoz vagy éppen kamionhoz szükség lehet, kezdve az olajoktól, a lengéscsillapítón, fékeken és felfüggesztésen át egészen az illatosítóig.

A Carplanet célja, hogy a lehető legjobb áron jussanak hozzá az autósok a szükséges alkatrészekhez. És gyorsan!

Fontos elmondani, hogy a legtöbb esetben akár a boltban kényelmesen elhelyezkedve is meg lehet várni a szükséges árucikket, ugyanis azt akár fél órán belül be tudják szerezni a Carplanet dolgozói. A sok együttműködő cégnek köszönhetően egy alkatrészre pedig akár 4-5 ajánlatot is tudnak adni, hogy a vásárló a zsebének és elvárásainak függvényében ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet.

A bolt minden hétköznap 9 és 17 óra között várja a vásárlókat, szombaton pedig 9-től 13 óráig vannak nyitva. Ha kérdésed van, azt nyugodtan felteheted a 0786-513-334-es, a 0786-513-335-ös illetve a 0261-713-582-es telefonszámon vagy a 2014carplanet@gmail.com email címen.

Ne feledd, a Carplanetbe mindig érdemes betérned, mert az ott dolgozók igyekeznek a legkedvezőbb árral meglepni, az autószerelő műhelyek pedig külön kedvezményben részesülnek!

Car Planet Szatmárnémeti

Car Planet Szatmárnémeti

Car Planet Szatmárnémeti

Car Planet Szatmárnémeti

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: