2014-07-10 15:22:21• hírek • (x)

Auto Perfect - ha alkatrészre van szükséged

A cég 2008 óta működik az autóalkatrész-értékesítés piacán: Audi, VW, Opel, Seat és Skoda autókra szakosodtak.

Ami elromolhat, az el is romlik - állítja Murphy törvénye, azt pedig, hogy ez mennyire igaz, mindennapi életünk bizonyítja. És nincs is annál bosszantóbb, ha az autó hibásodik meg, főleg amikor a legnagyobb szükség van rá. A meghibásodott alkatrészek helyett pedig bizony újat kell venni - ez pedig sokszor nem olcsó mulatság. Legalábbis azoknak, akik eddig nem ismerék a szatmárnámeti Auto Perfectet! A 2008 óta az autóalkatrész-piacon szereplő cég ugyanis gyorsan be tudja szerezni és igen kedvező áron árúsítja az Audi, Volkswagen, Opel, Seat és Skoda autókba illő minőségi alkatrészeket.

Ha ilyen alkatrészre van szükséged, akár az Auto Perfect weboldalán található Árajánlat kérés menüpont alatt adhatod meg autód jelemzőit, ez alapján pedig a cég szakemberei többféle komponenst is tudnak ajánlani, a legjobb áron! A választékban szerepel a Topran és Meyle alkatrészek is.

A Topran alkatrászeket a hasonló nevű, 1954-ben alakult cég gyártja. Ez először csak Volkswagen alkatrészeket gyártott, majd idővel ajánlatukba foglalták olyan gyártók alkatrészeit is mint az Opel, Ford, BMW, Mercedes - a jövöben pedig a Citroen és Peugeot autók számára is gyártanak majd alkatrészeket. A több mint 50 év alatt a Topran kivívta magának a bizalmat, és a név összefonodott a minőséggel és az alacsony árakkal.

A Meyle a kiválló minőségű autóalkatrészek gyártója, amelynél a legfőbb szempontja a minőség és a megbízhatóság. A cég külön részleget foglalkoztat minőségellenőrzés és fejlesztés céljából. Itt a legkorszerűbb eljárásokat és eszközöket használva fejlesztik ki a legjobb és legtartósabb alkatrészeket, figyelembe véve a külső tényezőket is, mint a terhelés, útviszonyok stb. A több mint 50 éves Meyle száz országban van jelen szerte a világon, több mint 10 ezer cikkszámos kínálatával, melyet folyamatosan bővít.

Az Auto Perfectnél lehetőség van arra is, hogy az országban nehezen beszerezhető alkatrészeket egyenesen Németországból rendeljék meg. Bővebb információkért a 361-881-223-as, 0361-881-232-es, a 0771-513-019-es vagy a 0771-513-011-es telefonszámokat kell hívni. Vagy akár látogass el az Auto Perfect Aurel Vlaicu utca 74/A szám alatt található üzletébe!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: