2015-11-20 23:33:16• hírek • Kocsis Zoltán

Auth Csilla is színpadra lép az idei Mikulás-napon

Újabb névvel bővült az immár hagyományosnak nevezhető Mikulás-nap fellépőinek listája.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy az idei Mikulás-nap egyik sztárvendége Kökény Attila, a Megasztár 5. szériájának döntőse lesz. Érdekesség, hogy a 40 éves énekes, zeneszerző, zongorista, akit az év férfi hangjának választottak 2010-ben Magyarországon, egy partiumi versenyzővel, a nagyváradi Tolvai Renátával szemben maradt alul a fináléban.

Nos, pénteken a társszervező szatmárnémeti RMDSZ (a másik szervező a City Rádió) elnöke, Kereskényi Gábor parlamenti képviselő elárulta, a másik sztárvendég a kétszeres Emerton-díjas Auth Csilla lesz. Rajtuk kívül természetesen megmutathatja magát a közönségnek több helyi együttes is.

Kereskényi emlékeztetett arra is, hogy az RMDSZ szatmárnémeti szervezete december 10-én ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Ennek apropóján átadják majd az „Ezüst tulipán" díjakat mindazoknak, akik az elmúlt negyedszázadban kiemelkedő szerepet játszottak a szatmári magyar közösség életében. Az eseményt a Csík Zenekar koncertje teszi felejthetetlenné, amelyre a belépés ingyenes!

A parlamenti képviselő azt is elmondta, Paulovics László grafikus, festő, díszletervező november 26-án, a városi tanács ülését követően veszi át díszpolgári kitüntetését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: