2018-10-04 10:02:03• hírek • (x)

Autentikus stílus a fürdőszobában is

Napjainkban újra fénykorukat élik a geometriai minták, a lakberendezők előszeretettel választják a köröket és négyzeteket, illetve ezek bármilyen variációját, hogy feldobják a lakás egy-egy részét.

Azonban nem kell azonnal a stílustitkok tudóihoz, a lakberendezőkhöz szaladnod, ha szeretnéd az aktuális trendeknek megfelelően felfrissíteni a lakást vagy annak egy aprócska szegletét. Ehelyett elég csak betérni a Lebada üzleteibe vagy felkeresni a Novolor.ro weboldalt, ahol a legdivatosabb színekkel és formákkal készülnek számodra.
 

A Lebada 1991-es megalakulása óta bizony számtalan trend tört fel, majd merült ismét feledésbe, de ezek egyike sem hagyta érintetlenül a szaküzlet kínálatát. Mindig fel lehetett fedezni náluk a legújabb modelleket, legyen szó falicsempéről vagy járólapról.



Párosítsd a mintás darabokat egy letisztulttal, s máris egy fantasztikus, katalógusba illő fürdőszoba vagy konyha büszke tulajdonosa lehetsz. A képen látható kollekciót a Novolor.ro webáruházában is megtalálod, s ha téged is rabul ejtett a geometriai formák hada, akkor nincs más dolgod, mint megrendelni a szükséges mennyiséget. A Novolor csapata ugyanis ingyenesen házhoz szállítja a vásárfiát, ha Szatmárnémetiben laksz. De ha szívesebben néznéd meg személyesen is a csempék sokaságát, akkor irány a Lebada valamelyik üzlete.




 

A Lebada öt helyszínen várja vásárlóit. Megtalálod őket Szatmárnémetiben a Lucian Blaga 8. szám alatt, a Gheorhe Baritiu 27. alatt, de van üzletük a Károlyi úton is, a 15. szám alatt, illetve az Independentei sugárút UH8-nál is. Ha Nagykárolyban laksz, akkor sem kell kétségbe esned, ugyanis a Gencsi út 15. szám alatt is megtekintheted a Lebada kínálatát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: