2014-11-11 09:33:50• hírek • Blikk.hu

Aurelio 2 óra alatt kétszer karambolozott

Az utak réme lett VV Aurelio. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy a ValóVilág 6. győztesének nincs szerencséje a forgalomban, amióta ugyanis átvette a nyereményautóját, többször törte már össze vagy okozott vele szabálysértést, mint egy átlagsofőr hosszú évek alatt.

Júniusban a Blikk olvasó-riportere küldött képet arról, amint Aurelio Baján egy mozgássérültek számára fenntartott helyen parkolt. Ősz elején értesültek arról, hogy egy sérülés miatt - állítólag a parkoló kocsijába hajtott bele valaki - szervizbe vitte nyereményét, a csereautót viszont frontálisan összetörte - szintén Baján.

Az újabb galibát pedig már Budapesten okozta. Pénteken délelőtt mit sem sejtve éppen a Blikk szerkesztősége előtt parkolt le kocsijával, de ezúttal is a tilosban. Ahelyett, hogy keresett volna egy parkolóhelyet, olyan távolságban állt meg a kereszteződéstől, ami a KRESZ szerint tilos. De ez nem minden, mert fél órával később, miután elindult, egy kanyarodósávban tolatni kezdett (!), és belement a mögötte közlekedő  gépjárműbe.

A valóságshow-hős napi kálváriája azonban még ezzel sem ért véget, Aurelio ugyanis kora délután egy fába  is beletolatott, amitől szilánkosra törte kocsija hátsó szélvédőjét.

- Ki az, aki egy parkolással ilyen kárt tud tenni a kocsijában, mint én? - bosszankodott a fiú.

- A sorozatos balesetek származhatnak abból, hogy a sofőr koncentrációs zavarral küzd, esetleg olyan egészségügyi problémái vannak, ami miatt nem képes odafigyelni. Ha ez így van, akkor a problémák folyamatosan vissza fognak térni. Ha azonban valóban vezetéstechnikai gondjai vannak, akkor egy-egy tréninggel ki lehet küszöbölni azokat - mondta a Blikknek Kovács Attila vezetéstechnikai instruktor.

Olvassa tovább a cikket a Blikk.hu portálon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: