2009-07-22 14:47:48• hírek • Ferenczi Noémi

Augusztusban pótvizsga

Augusztus elején vizsgáznak azok a diákok akik év közben valamelyik tantárgyból megbuktak.

Az augusztusi hónap nehéz időszak lesz a pótvizsgázók számára, ugyanis ebben a hónapban kerül megrendezésre a pótérettségi, azt megelőzően pedig az a pótvizsga, melyen a bukott diákok újabb esélyt kapnak, hogy átmenő osztályzatot szerezzenek.

Azok a diákok, akik nem végzős osztályban vagy szakiskolában végeztek augusztus 31. és szeptember 4. között pótvizsgáznak. A nyolcadikos diákok sikeres pótvizsga után még elfoglalhatják a kilencedik osztályokban betöltetlenül maradt helyeket a harmadik számítógépes elosztás során.

A szakiskolák tizedikes végzős tanulói, valamint a kiegészítő évfolyamon tanulók kivételével minden diák amelyik végzős osztályt járt augusztus 31. és szeptember 4. között vizsgázik. Az általános iskolát befejező bukott tanulók, a középiskolások és a szakiskolások akik nem tudnak az augusztusi speciális vizsgaidőszakban vizsgázni, augusztus 31. és szeptember 4. között újra próbálkozhatnak.

Azok a szakiskolás tanulók, akik sikeresen a pótvizsgáznak részt vehetnek a szakvizsgán.

Az érettségi pótvizsga, melyre több mint ezer diák iratkozott fel augusztus 17. és 28. között fog lezajlani három vizsgaközpontban, melyeket augusztus 10-ig fognak kijelölni.


A bukott tanulók augusztusban vizsgázhatnak
A bukott tanulók augusztusban vizsgázhatnak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: