2011-09-20 16:43:20• hírek • Szatmár.ro

Kedvezmények és új úticélok a Solarex Toursnál

A szatmárnémeti Solarex Tours utazási iroda ügynökei óriási kedvezményekkel rukkolnak elő a szeptemberi hónapban is; úgy az egzotikus üdülőhelyek szerelmeseit, mint a síparadicsomok kedvelőit szenzációs ajánlatokkal várják. Ha még nem utaztál eleget idén, akkor érdemes érdeklődnöd a legkedvezőbb ajánlatok felől.

Szezon végi kedvezmények, új egzotikus úticélok, kibővült síajánlatok és új szállodák közül válogathatnak az utazni vágyók, és nem elfelejtendő, hogy a Neckermann idén is megszervezi fantasztikus szezonnyitó síbuliját.

Ha lemaradtál volna a nyaralásról még itt az ideje, hogy bepótold, hiszen 10 százalékos előfoglalási kedvezmények és akár 30 százalékkal kedvezőbb árú szállodaszobák várnak rád. A Solarex Toursnál új téli, egzotikus desztinációk közül is válogathatsz: már Budapestről eljuthatsz a világ legfantasztikusabb helyeire, meglátogathatod Jamaicát és Balit, vagy elrepülhetsz Srí Lankára, Mauritiusra, vagy éppen a Dominikai Köztársaságba.

A sísport szerelmesei azonban már a legjobb desztinációkra, a legkedvezményesebb sítúrákra vadásznak, hiszen alig várják, hogy kipróbálják a legjobb pályákat. A hó ugyan még nem hull, de a Solarex Toursnál már beindult a síszezon, hiszen az utazási iroda ügynökei nagyszerű előfoglalási kedvezménnyel várják az utazni vágyókat és a télisportok szerelmeseit.

A Neckermann idén ötödik alkalommal szervezi meg szezonnyitó síbuliját az ausztriai Kitzsteinhorn-gleccseren, ahol már novemberben tökéletes porhóban síelhetsz. A sporton kívül persze rengeteg meglepetés, óriási bulik és kedvezmények várnak rád a helyszínen.

Bővebb információért látogass el a Solarex Tours utazási iroda székhelyére, a Mihai Viteazul utca 20. szám alá, vagy hívd a 0261-714- 190-es telefonszámot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: