2013-07-22 19:00:22• hírek • Póti Orsolya

Augusztus végére várható a következő kirándulás

Remek kirándulóidőt fogtak ki legutóbb azok a szatmári természetjárók, akik a Romana völgyébe látogattak. A következő szervezett kirándulásra augusztus végén kerül majd sor.

Július 21-én, vasárnap 28 szatmári természetjáró vett részt a Romana völgyébe, a Fernezelyi-tóhoz szervezett kiránduláson.

„Nagyon kellemes, kiránduló idő volt vasárnap, így fürdésre és gyalogtúrára egyaránt lehetősége nyílt a közel harminc kirándulónak. Elhaladtunk a Romana-patak mellett, majd megérkeztünk a Fernezelyi-gyűjtőtóhoz, a tó partján pedig keskeny ösvényen sétáltunk a fák között" - számolt be a kirándulásról röviden Vadady-Filepp Gyula főszervező.

A szatmári természetjárótól azt is megtudtuk, hogy a következő kirándulás egy kis szünet után, augusztus végére, szeptember elejére várható.

A tervek szerint kevesebb, mint másfél hónap múlva egy kerékpáros kiránduláson vehetnek részt a kikapcsolódni vágyók, a úti cél pedig a Tisza-tó és környéke lesz. A túrán résztvevők számtalan szórakozási lehetőség közül (strandolás, kerékpározás, csónakázás, ökocentrum, madárrezervátum) válogathatnak itt, és Poroszlón szállhatnak meg.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: