2013-01-28 14:08:39• hírek • Szatmár.ro

Idén is három Széchenyi-rendezvényt tartanak

Országos Széchenyi Kör szatmárnémeti szervezete idén is megemlékezik a nagy magyarról.

Az Országos Széchenyi Kör szatmárnémeti szervezete az idén három rendezvényen emlékezik a XIX. század magyar reformmozgalmának vezéralakjára. 

Ezek közül a legjelentősebb  a szeptember elsején, vasárnap Kőszegremetén, a Széchenyi-oszlopnál tartandó, kárpát-medencei ünnepség, amelyen számos külföldi meghívott is jelen lesz.

- Szeptember 21-én, szombaton délután a szatmárnémeti Kossuth-kertben külön emlékezünk Széchenyi születésnapjára, novemberben pedig - később meghatározandó napon - megtartjuk a középiskolásoknak szervezett IV. Széchenyi-vetélkedőt, amelyen ezúttal is számos értékes díjjal jutalmazzuk a legjobbakat - mondja Sike Lajos, a rendezvények fő szervezője.

A versennyel (főleg annak tematikájával) kapcsolatban bármilyen javaslatot szívesen fogadnak a 0747-226-739 telefonszámon, vagy a sike.lajos@maszol.ro emailon. A rendezvényeket a megyei tanács és Avasújváros község önkormányzata, a kőszegremetei református közösség és több helyi vállalkozó támogatja, de bármilyen más segítséget előre is köszönettel vesznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: