2012-07-08 17:36:00• hírek • Szatmar.ro

Augusztus 12-én indul a negyedik liga

A hétvégén tartotta éves közgyűlését a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület, amelynek legfontosabb napirendi pontjai közé tartozott a IV. és az V. osztályú bajnokság kezdési időpontja, de elfogadtak egy érdekes, ám annál racionálisabb javaslatot is.

A Szilágyi István elnök és Cornel Zoman valamint Pataki Zoltán alelnökök által vezetett közgyűlés úgy döntött, hogy a IV. osztályú bajnokság küzdelmei augusztus 12-én veszik kezdetüket. Az őszi pontvadászat során lesz két hétközi forduló és a visszavágók első fordulóját is az idén vívják meg a csapatok - amennyiben az időjárás ezt lehetővé teszi.

Az ötödik osztály kapcsán egyelőre csak annyi biztos, hogy a bajnokság augusztus 19-én kezdődik. Itt még nem végleges a mezőny, néhány csapat sorsa még kérdéses.

Nem készült el a sorsolás sem, erre a Végrehajtó Bizottság július 16-án esedékes ülésén kerül majd sor. Eldőlt az is, hogy nem változik a Végrehajtó Bizottság összetétele sem. A negyedik liga A csoportját továbbra is Vincze Sándor (Pusztadaróc) és Papp Gusztáv (Szatmárudvari), a B jelűt pedig Tóth Árpád (Mezőpetri) és Mulcuţan Florin (Érkávás) képviseli a vezetőségben. Az ötödik ligából Zah Vasile (Meggyesgombás) és Nagy Pavel (Tasnádi Stil) kapott helyet a bizottságban.

Szóba került egy érdekes felvetés is, Pintér Sándor, a Csomaköz edzője kijelentette ugyanis, hogy ezentúl nem hajlandóak kifizetni a bírók és a megfigyelők díját abban az esetben, ha a vendég csapat nem jelenik meg a mérkőzésen. A Közgyűlés úgy határozott, hogy hasonló esetben a vétkes csapat fizesse majd a díjakat. Amennyiben erre nem hajlandó, akkor nem léphetnek pályára a következő fordulóban.

Íme a két liga mezőnye:
IV. Liga:
A csoport:
Homoród, Aranyosmeggyes, Avasfelsőfalu, Királydaróc, Szamoskrassó, Erdőd, Mikola, Avasújváros, Szatmárudvari, Sárközújlak, Lázári, Szamosdob, Szatmárzsadány, Apa, Pálfalva, Batiz.
B csoport: Nagykároly, Érkávás, Óvári, Tasnád, Mezőfény, Kálmánd, Érendréd, Vetés, Börvely, Kaplony, Mezőpetri, Csanálos, Bábca, Nagymajtény, Piskolt, Kismajtény.
V. Liga:
A csoport: Ákos, Tasnádszántó, Szaniszló, Hadad, Bogdánd, Szopor, Mezőterem, Tasnádi Stil, Csomaköz, Gencs, Marna, Domahida, Királydaróc, Decebal, Piskoltliget.
B csoport: Kökényesd, Szárazberek, Szamosdara, Nagytarna, Halmi, Egri, Avasújfalu, Meggyesgombás, Bikszád, Szamosborhíd, Madarász, Borválaszút, Szatmárnémeti, Vetési Arsenal, Béltek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: