2012-07-16 16:39:37• hírek • (x)

Audi tesztvezetés: 140-en próbálták ki a szuper autókat

Szatmárnémetiben július 13-14-én próbálhatták ki az autózás szerelmesei a legjobb Audikat.

A D&C Oradea jóvoltából pénteken és szombaton különleges vezetési élményben lehetett részük azoknak, akik feliratkoztak az Audi tesztvezetésre és kilátogattak a Petei úton található Yago hotelhez, ahol átvehették a kért autót egy fél órára. A drive-testre jelentkezők - több mint 140 személy - kilenc csodálatos autót próbálhatott ki az Audi kínálatából: az A3-ast, az A4-est, az A5-öst, az A6-ost, az A6 allroad quattrót, az A8-ast, a Q3-ast, Q5-öst és a Q7-est. Ugye már te is bánod, hogy kihagytad a lehetőséget?

E sorok írója a két legnépszerűbb, legtöbb személy által tesztelt modelleket próbálhatta ki:a Q7-es városi terepjárót, amelyik három literes TDI motorjában 245 lóerő lakozik (a kipróbált autó ára kicsit több volt mint 50 ezer euró), illetve a 110 euró körüli árú A8-ast, amit szintén egy három literes TDI motor hajt - 250 lóerővel.

Az új Audi A6 allroad quattróhoz viszont már nem jutottunk hozzá, a leggyorsabban talán ezt a modellt foglalták le a szemfüles szatmáriak egy izgalmas tesztvezetésre. Az autó három literes, biturbós TDI motorjában 313 lóerő tombol...

Akik lemaradtak a hétvégi tesztvezetésről, de mégis kipróbálnák az Audi szuper autóit, azoknak Nagyváradra kell utazniuk, hogy kipróbálhassák őket. A D&C Oradea-val a 0724/33.55.23-as telefonszámon kell előbb felvenni a kapcsolatot, majd amennyiben megfelel a kapott időpont, a nagyváradi Calea Clujului 289 szám alatt lehet átvenni az autót a tesztelésre.

Az Audi felhívja a figyelmet, hogy most kitűnő buy back-ajánlattal várják az új autóra áhítozókat, azaz a régi autót beszámolják az új árába. Továbbá előnyös részletfizetési és lízing-lehetőség áll a vásárlók rendelkezésére a Porsche Leasing Romania jóvoltából is.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: