2012-02-29 16:30:46• hírek • Szatmár.ro

Átvették a nyereményt a dobogós gazdik

Az első helyezett: Sarkadi Csilla és Rexi
Az első helyezett: Sarkadi Csilla és Rexi

Szerdán átvették ajándékukat a Szatmár.ro kutya-gazdi szépségversenyének díjazottjai.

Nagy siker volt a Szatmár.ro először megszervezett kutya-gazdi szépségversenye, amelyre közös fotókat vártunk és egy rövid indoklást: mi az a szemmel látható vagy akár belső tulajdonság, ami miatt olyan nagy az összhang eb és ember között. Érkeztek a jelentkezések, a Szatmár.ro olvasói pedig a Facebookon lájkolva szavazhattak a számukra legszimpatikusabb párosokra. A díjátadóra hírportálunk székhelyének az udvarán került sor. Sajnos az eső helyezett Sarkadi Csilla nem tudta elhozni magával kedvencét, ugyanis Nagykárolyból érkezett diáklány nem tudta megszervezni, hogy a kutyus is eljusson Szatmárnémetibe. A verseny lezártáig begyűjtött 812 lájkkal ő és kutyája lett a versenyünk nyertese.

A második helyen 583 lájkkal Deák Patrícia végzett, a harmadik helyezett Schmidt Gabriella és kutyusa 487 lájkkal jutott fel a dobogó harmadik fokára.

Az első három helyezett gazdi egy-egy kétszemélyes wellness-hétvégét nyer a négycsillagos Csigakert Családi Wellness Hotel Gyulának a felajánlásával, a kedvencek pedig egy átfogó egészség-csomagot nyernek Dr. Sabados Florin felajánlásával. Az ajándék tartalmaz egy teljes kivizsgálást, külső-belső féregtelenítést, és egy kötelező oltást is.



A második helyezett páros: Deák Patrícia és Maci
A második helyezett páros: Deák Patrícia és Maci

A harmadik helyezett: Schmidt Gabriella és kedvence Daisy
A harmadik helyezett: Schmidt Gabriella és kedvence Daisy

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: